Dogzine.nl is een online uitgave van het gelijknamige bedrijf Dogzine.nl VOF

Dogzine.nl, opgericht door een drietal journalisten/communicatiemensen (Marjoleine RoosendaalManon van Penderen en Andre Heuzer) met stevige verankering in de hondenwereld, heeft als doel om eerlijke informatie en actualiteiten te brengen omtrent alles wat met honden te maken heeft. De focus ligt gedeeltelijk op rashonden, maar er is volop ruimte voor andere pilaren uit de hondenwereld. Gezondheid, gedrag, maar ook activiteiten en sporten.

Dogzine richt zich daarbij vooral op de hondenbezitter of -liefhebber met een iets meer dan gemiddelde interesse in honden en alles daaromheen. Informatie over fokkerij, over de status van de wetenschap, en over lopende ontwikkelingen. Het online magazine is de drager van de informatie, in beeld, tekst en geluid en wat er verder nog maar wordt uitgevonden. Daaromheen bedient Dogzine allerlei social mediakanalen om de doelgroep te bereiken.

Omdat de hondenwereld niet ophoudt bij de grens, is de uitgave zoveel mogelijk tweetalig, enerzijds gericht op de Nederlandse markt, anderzijds, in het Engels, op de rest van Europa. Dogzine beperkt zich ook niet tot bureauonderzoek, maar doet verslag, zo mogelijk live-verslag, vanaf allerlei evenementen in en buiten Nederland.

Contactgegevens:

Dogzine VOF

Hollandiastraat 14
1335 VJ  Almere
info@dogzine.nl

tel: 06 27025087

KvK: 68057628

Bankrekening: NL 72 RABO 0316 9720 61