Versta je me dan niet? Bekijk groter

Versta je me dan niet?

vjmdn001

Nieuw product

Hoe je kunt zien of honden pijn hebben?

Nu verkrijgbaar.. 

Meer details

12,95 €

Meer informatie

Versta je me dan niet? is een prachtig geïllustreerd verhalenboek dat kinderen, maar ook volwassenen, leert herkennen wanneer honden pijn hebben. Het is een must read voor alle gezinnen die hun leven en hun huis delen met onze viervoetige vrienden.
Met ongeveer 20% van de Nederlandse en Belgische huishoudens die ten minste één hond bezitten, bloeit de band tussen mens en hond. Achter deze rooskleurige statistiek schuilen echter veelvoorkomende gedragsproblemen die leiden tot emotioneel lijden, frequente herhuisvesting en zelfs euthanasie.


Veel gedragsproblemen zijn het gevolg van een onschuldig gebrek aan begrip, verkeerde interpretatie en miscommunicatie. Dat had allemaal voorkomen kunnen worden als we onze hond maar beter zouden leren verstaan.
Canine Arthritis Management is een door dierenartsen geleide organisatie in het Verenigd Koninkrijk die zich inzet voor bewustmaking van een veelvoorkomende oorzaak van pijn bij honden en het leveren van oplossingen om ervoor te zorgen dat honden en hun eigenaren een lang en gelukkig leven leiden.

Hannah Capon, MA Vet MB MRCVS, oprichter en directeur van CAM, geregistreerd Galen Myotherapeut en Veterinair Adviseur voor Galen Myotherapie.
Hannah heeft 16 jaar als first opinion dierenarts gewerkt sinds ze in 2002 afstudeerde aan Cambridge en heeft ervaring in diverse rollen, waaronder als klinisch directeur voor een praktijk met drie vestigingen, dierenarts voor noodgevallen in de nacht, de enige dagdierenarts en als plaatsvervanger chirurg.
Hannah Capon is winnaar van de Ceva Vet of the Year 2019 en finalist in de Petplan Vet of the Year 2019, is een dierenarts met een uitgesproken mening in het Verenigd Koninkrijk. Erkend voor haar onvermoeibare werk met Canine Arthritis Management (CAM), een online onderwijs- en ondersteuningsservice voor eigenaren van honden met artritis en professionals die voor hen zorgen.
CAM begon in 2015 als een eenvoudige Facebook-pagina waar Hannah vroegtijdige identificatie en grondige multimodale beheerplannen onder de aandacht wilde brengen. Nu is CAM een bloeiende service die wordt gerund door een team van veterinaire professionals die hun tijd en expertise vrijwillig inzetten om eigenaren te helpen. CAM is een onstuitbare kracht geworden. Een gerespecteerde website vol downloads, zoals de unieke Home Safe-tool (#itsmyhometoo), een grote aanwezigheid op sociale media via Facebook, Instagram en Twitter. Een online winkel met voorlichtingsartikelen, voorlichting aan eigenaren en andere benodigdheden voor honden. Een onderwijsaanbieder voor first opinion-praktijken, maar ook voor hondengroepen, paraprofessionals en eigenaren. Een inspirerende campagnegroep om mensen bewust te maken van de ernst van deze ziekte (#yourdogmoreyears)
Hannah werkt momenteel bij Greenside Veterinary Practice, Schotland, waar ze werkt in regeneratieve geneeskunde en revalidatie, en ook nieuwe manieren onderzoekt om de behandeling van deze veelvoorkomende slopende ziekte te verbeteren.